Har fått en hel del frågor på sistone om vad jag använder för verktyg till håret.
Jag använder nästan uteslutande värmeborste nu för tiden.
På bara ett par minuter böjer jag in hårtopparna som ni ser på fotona nedan. Verkligen ett snabbt sätt att bli vardagsfin i håret.
Tänkte jag skulle göra ett inlägg åt er nu för såg att det var nedsatt pris just nu.
Vem mer än jag älskar pittoreska byar?
Jag har haft ett längre samarbete med Yves Rocher under året och fick nu chansen att resa till La Gacilly och se omgivningarna och lära mig mer om de odlingar med växter och blommor man använder i märkets krämer och smink. På orten finns Yves Rochers huvudsäte, ett jättefint minimalistiskt hotell med spa och dessutom Yves Rochers fabriksbutik dit alla fransyskor åker för att köpa produkter till lägre priser.
Jag och ett gäng influencers har besökt först Paris och sedan La Gacilly tillsammans med influencers från hela världen. Det har varit ett par spännande dygn av nätverkande och aktiviteter.
Här kommer ett gäng bilder på grymma tjejer jag umgåtts med samt extra mycket inspiration från hotellets köksträdgård som var så inspirerande för mig.
Jag tycker ju verkligen om att Yves Rocher har just botanisk hudvård och smink och har nu fått en lite större förståelse för produkterna - runt La Gacilly finns enorma fält där man odlar bland annat blåklint och ringblomma.
Om du bilar genom Frankrike kan jag verkligen rekommendera en natt på Yves Rocher-hotellet - superfina rum, pool och omgivningar. På kvällen kan man traska ner till byn och äta något gott och dricka ett glas vin.

Varje år gör jag flädersaft. Det är den godaste dryck jag vet faktiskt.
Oftast har jag fått blommorna av mamma men har nu också planterat en egen fläder i vår trädgård.
Du behöver:
2 kilo socker
60-70 fläderklasar
Citronsyra
4 Citroner
i kryddmått natriumbensoat
Flaskor för förvaring
Gör så är:
Klipp klasarna från buskarna. Få med så lite stjälk som möjligt. Förvara i exempelvis pappkasse.
Lägg klasarna i en stor bunke.
Skiva 4 citroner.
Koka upp 2 liter vatten ihop med 2 kilo socker i en kastrull. Ha i citronskivorna i den varma vätskan.
Lös upp 20-25 g citronsyra i den varma vätskan.
Häll allt över fläderblommorna.
Det är valfritt att ha på ett kryddmått natriumbensoat . (Saften får ännu lite extra hållbarhet av det)
Ställ i kyl matkällare eller kyl i tre dagar. Jag har ett superknep här! Ni vet den där stora grönsakslådan i plast i kylen? Töm den på grönsaker, diska ur den och häll alla saftvätska i den! Många låter bli att göra saft för att de har en väldigt
liten kyl och det har även jag men på detta sätt kan man göra jättemycket saft och ha rum för det i kylen.
Efter tre dagar silar du din saft. Jag häller genom en gammal kökstrasa som jag fäster över en bunke med gummisnodd men det finns också bra silar att köpa.
Häll saften flaskor och förvara gärna liggande och kallt.
Voila!