Uppdaterad recension Striplac

Jan 2015
 
Här kommer en uppdaterad recension av alessandro striplac!
Först var jag riktigt besviken på gel-lacket som bara satt någon dag. Sedan var det en hjälpsam läsare som påpekade att man måste köpa ett par rengöringspads att rengöra nageln med innan så att de också torkar ut lite. Nu har jag gjort det och lacket satt i fyra dagar! Efter fyra dagar försvann lacket från två av naglarna bara. Fullt godkänt och jag kommer att köpa några fler lack.
Som jag skrivit tidigare är fördelen med Striplac dels att det sitter längre än ett vanligt lack och dels att det när det väl börjar bli dåligt, ramlar hela nagelns lack av och man behöver ingen remover. Det senare är i och för sig bra, en annan fördel är att under- och överlack finns i samma produkt. Det vill säga du behöver bara en flaska till det.  Nackdelen är att det är rätt dyra lack, 179 kr styck, samt att startpaketet är kostsamt. Men på tips av en tjej på Kicks så använder jag lampan som såldes i depend-kitet med gellack. Den produkt som fick dras in. Det är också en uv-lampa.
I vilket fall-  Jag kommer definitivt använda detta igen då vanligt lack håller oerhört dåligt på mig. Men för er där vanligt brukar sitta bra så är frågan om det är värt pengarna..
Kategorier: Smink 16

Fler inlägg från colorelle.se

Äggstra goda

Är inte detta vardagslycka? Färska, goda ägg i underbara ...

I annonssamarbete med Boråstapeter - vi har tapetserat med Ingrid Marie
Tulpandille
I annonssamarbete med Impecta - tips på lättodlade sommarblommor!
Yay - Jag har börjat brodera
God fortsättning!
I samarbete med Impecta - frönyheter 2020
Kommentarer:
#1: Tove
2015-01-09 @ 19:53:29

Jag har köpt ett gel-startkit från nagelgiganten.se och är supernöjd. Men big no no till badkar och använd diskhandskar! ;)

#2: Tove
2015-01-09 @ 19:54:26

Fast då använder jag mig av vanliga lack ovanpå gelen.. Vet inte riktigt vad du är ute efter..

#3: Camilla
2015-01-09 @ 20:12:26

Har du använt rengöringspadsen innan lacket? Jag missade och då fäster inte gelén. På mig sitter det när jag gjort rätt i ca 7-10 dagar. Men hela lossnar inte, flagor och bitar mer, men smidigt



Svar: Är det så?! Fick höra i butik att endast lacken var det nödvändiga. Vad gör padsen då? Har du provat både med det och utan alltså? Vore ju grymt om man kunde få det att funka :)
Colorelle

#4: Elena
2015-01-09 @ 23:21:49

Snygg färg!

#5: Beata
2015-01-09 @ 23:35:43

Inte vad jag såg men det fanns mössor och dregglisar i luftballongerna och även en ljus variant så det är möjligt att det fanns större! Så himla synd med lacket alltså.

#6: Anonym
2015-01-10 @ 01:14:05

Kör på depends senaste, 7-day.. Funkar svinbra!

#7: Anonym
2015-01-10 @ 01:14:06

Kör på depends senaste, 7-day.. Funkar svinbra!

#8: Anonym
2015-01-10 @ 08:07:15

Padsen rengör innan (och efter för att få bort den kladdiga ytan). Jag testade utan när mina tog slut, då funkade inte lacket alls. Jag gillar även "pennan" som finns från märket för att ta bort lack vid nagelbanden, lacket sitter oxå bättre om man inte behöver peta bort rester när man är klar och använder man den blir det snyggt vid kanterna.

Svar: Tack för tips! Då ska jag köpa padsen och uppdatera min recension efteråt!
Colorelle

#9: Kajsa
2015-01-10 @ 09:22:23

Ett annat tips är att använda sig av Seche Vite, snabbtorkande överlack. Om man använder sig av det på följande vis så håller det över en vecka (trots disk, men badkar vet jag ej): målar vanligt nagellack (jag använder Essies) en gång, låter det torka ordentligt. Målar ett lager till någon timme senare, låter det torka ordentligt. Sen målar man enkelt på Seche Vite som tar bort alla ojämnheter eller märken man fått i naglarna och det sitter som berget i över en vecka. Däremot så tror jag Seche Vite är till för att kunna målas ovanpå otorkat nagellack. Detta är en bra quick-fix om man målar naglarna i sista minuten, men håller då oftast bara en kväll för sen börjar det flagna av. Ett tips om ni vill slippa meck med uv-lampa och så vidare.

#10: Carro
2015-01-10 @ 10:43:17

Jag saknar med mitt Gel-lack från depend, det var verkligen super. Har provat deras 7-days och det satt 2 dagar så då kan man lika gärna köra på vanligt lack. Har även provat lite andra varianter av gel-lack som härdas i lampan men inget sitter lika bra som depend. Men hojta gärna om du hittar något bra!

Svar: Absolut, och du med tack! =)
Colorelle

#11: Anonym
2015-01-10 @ 11:44:26

Har du Testat Barry M Gel lack? Dem ska tydligen vara bra och sitta längre, fast tror bara dem finns tillgängliga i England/Usa.

#12: Jojo
2015-01-11 @ 09:56:16

Jag är inne på min tredje dag med depends 7-day lack, sitter som berget! Jag är så nöjd över detta lack.

Svar: Oj så alla verkar tycka olika! Jag provar nog det också!
Colorelle

#13: Michaela
2015-01-12 @ 20:14:44

kan även tipsa om att man kan beställa depend gellack ifrån depends norska hemsida :)

#14: Michaela
2015-01-12 @ 20:14:46

kan även tipsa om att man kan beställa depend gellack ifrån depends norska hemsida :)

#15: Anonym
2015-01-14 @ 22:34:24

Jag använder orly och håller 2-3 veckor. Super tycker jag! :)

#16: Camilla
2015-01-21 @ 07:25:42

Kul att det funkade bättre!
Jag målade mina för mer än 2 veckor sen, sitter än. Så länge har det inte suttit förut, ungefär 1 vecka +/- nån dag

Arkiv

2020:

01 02 03

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2010:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2009:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2008:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2007:

03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0 Bloggtoppen